Sevilla-coach bewondert PSV: 'Veel individuele kwaliteiten'

Sevilla-coach bewondert PSV: ‘Veel individuele kwaliteiten’

Sevilla-coach Julen Lopetegui is onder de indruk van PSV. De Spaanse coach bewondert de individuele kwaliteiten van de Eindhovenaren. “PSV heeft veel individuele kwaliteiten. Ze hebben een goede balans tussen aanvallen en verdedigen. Ze zijn ook erg sterk in het opbouwen vanuit de achterhoede”, aldus Lopetegui.

De voormalig bondscoach van Spanje is tevreden over de prestaties van PSV in de Champions League. “Ze hebben een goede start gemaakt in de Champions League. Ze hebben al twee keer gewonnen en dat is een geweldig resultaat. Het is duidelijk dat ze een goed team hebben.”

Lopetegui is ook onder de indruk van de manier waarop PSV speelt. “Ze spelen met veel energie en passie. Ze zijn ook erg goed in het creëren van kansen. Ze hebben een goede mix van jonge en ervaren spelers die elkaar goed aanvullen.”

De coach van Sevilla is ervan overtuigd dat PSV een grote kans heeft om ver te komen in de Champions League. “Ik denk dat ze een goede kans maken om ver te komen in de Champions League. Ze hebben veel talent en ik denk dat ze alleen maar beter zullen worden.”