Serious Request verzamelt 7,5 miljoen euro, meer dan in voorgaande jaren

Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van 3FM, waarbij de radiozender zich inzet voor een goed doel. Dit jaar hebben de presentatoren van 3FM zich ingezet voor het Rode Kruis, met als doel om geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door natuurrampen.

Het resultaat van de actie was verbluffend: 7,5 miljoen euro is opgehaald, meer dan in voorgaande jaren. Dit is een geweldig resultaat en een teken dat er veel steun is voor het Rode Kruis.

De opbrengst van de actie gaat naar het Rode Kruis, dat het geld gaat gebruiken om mensen te helpen die getroffen zijn door natuurrampen. Het geld zal gebruikt worden om mensen te helpen bij het herstellen van hun levensstandaard en om hulp te bieden aan mensen die getroffen zijn door de ramp.

De actie was een groot succes, mede dankzij de inzet van de presentatoren van 3FM. Zij hebben veel tijd en energie gestoken in de actie en hebben ervoor gezorgd dat er veel aandacht was voor het goede doel. Ook hebben veel mensen gedoneerd, waardoor er een recordbedrag is opgehaald.

Serious Request is een geweldige actie die ervoor zorgt dat er geld wordt ingezameld voor mensen die getroffen zijn door natuurrampen. De opbrengst van 7,5 miljoen euro is een geweldig resultaat en een teken dat er veel steun is voor het Rode Kruis.