Sergio Ramos kiest voor Sevilla boven lucratief avontuur in Saoedi-Arabië

Sergio Ramos kiest voor Sevilla boven lucratief avontuur in Saoedi-Arabië

Sergio Ramos, de legendarische Spaanse verdediger van Real Madrid, heeft een belangrijke beslissing genomen: hij blijft in Spanje en kiest voor een terugkeer naar zijn oude club, Sevilla.

Ramos had een lucratief avontuur kunnen aangaan bij een club in Saoedi-Arabië, maar heeft uiteindelijk gekozen voor zijn oude club. De 34-jarige verdediger heeft een tweejarig contract getekend bij Sevilla, waar hij als kind begon met voetballen.

Ramos heeft zijn hele carrière bij Real Madrid doorgebracht en is de meest succesvolle speler in de geschiedenis van de club. Hij won vijf keer de Champions League, vier keer de Spaanse competitie en twee keer de wereldbeker.

De terugkeer naar Sevilla is een emotionele beslissing voor Ramos, die zijn carrière begon bij de club. Hij speelde er tussen 2003 en 2005 en was een van de meest succesvolle spelers in die periode.

Ramos is een grote aanwinst voor Sevilla, die op zoek was naar een ervaren verdediger. Met Ramos aan boord is de club in staat om meer te bereiken in de competitie en de Champions League.

Het is duidelijk dat Ramos een emotionele band heeft met Sevilla, waar hij als kind begon met voetballen. Hij heeft gekozen voor een terugkeer naar zijn oude club, in plaats van een lucratief avontuur in Saoedi-Arabië.