Sensatie bij WK darts: tweevoudig wereldkampioen Wright direct uitgeschakeld

Sensatie bij WK darts: tweevoudig wereldkampioen Wright direct uitgeschakeld

Het WK darts is weer begonnen en de sensatie was direct groot. De tweevoudig wereldkampioen Peter Wright is direct uitgeschakeld in de eerste ronde. Hij verloor met 4-3 van de Japanner Seigo Asada.

Wright, die de afgelopen twee jaar de wereldkampioen was, begon sterk aan de wedstrijd. Hij won de eerste twee sets met 3-0 en 3-2. Maar daarna ging het bergafwaarts met de Schot. Asada won de volgende twee sets met 3-2 en 3-1. In de laatste set kwam Wright nog terug tot 2-2, maar Asada won uiteindelijk met 3-2.

De uitschakeling van Wright komt als een grote verrassing. Hij was de grote favoriet voor de titel en had al twee jaar op rij gewonnen. Maar nu is hij al in de eerste ronde uitgeschakeld.

Het WK darts is altijd al een spectaculaire sport geweest, maar dit jaar belooft het nog spectaculairder te worden. Er zijn veel spelers die kans maken op de titel, waardoor het een spannende strijd zal worden.

Het is jammer dat Wright zo vroeg uitgeschakeld is, maar het toont wel aan dat er veel spelers zijn die kans maken op de titel. Het wordt dus een spannende strijd om te zien wie er uiteindelijk met de titel naar huis gaat.