Selena Gomez krijgt kritiek op zelfpromotie tijdens Hollywoodstakingen

Selena Gomez heeft de laatste tijd veel kritiek gekregen over haar zelfpromotie tijdens de Hollywoodstakingen. De zangeres en actrice heeft de afgelopen maanden verschillende Instagram-posts gedeeld om haar steun voor de stakingen te tonen. Hoewel veel mensen haar steun waarderen, hebben sommigen haar er ook van beschuldigd dat ze alleen maar bezig is met zelfpromotie.

De stakingen werden georganiseerd door de Writers Guild of America (WGA) om een eerlijke vergoeding te eisen voor schrijvers in Hollywood. De stakingen begonnen in april en duurden tot juni. Selena Gomez was een van de vele beroemdheden die hun steun betuigden aan de stakingen. Ze deelde verschillende Instagram-posts met de hashtag #WGAStrike om haar steun te tonen.

Hoewel veel mensen haar steun waarderen, hebben sommigen haar er ook van beschuldigd dat ze alleen maar bezig is met zelfpromotie. Sommige mensen vonden het vervelend dat Selena Gomez gebruik maakte van de stakingen om haar eigen merk te promoten. Anderen vonden het ook vervelend dat ze geen donaties had gedaan aan de stakingen.

Hoewel Selena Gomez veel kritiek heeft gekregen, hebben veel mensen haar steun voor de stakingen gewaardeerd. De stakingen hebben ervoor gezorgd dat schrijvers in Hollywood eerlijker worden betaald en dat is iets waar Selena Gomez voor heeft gestreden.