Selectieregels door Nuis bekritiseerd: 'Belachelijk dat ik moet aantonen WK-waardig te zijn'

Selectieregels door Nuis bekritiseerd: ‘Belachelijk dat ik moet aantonen WK-waardig te zijn’

De Nederlandse schaatser Kjeld Nuis heeft de selectieregels van de Nederlandse schaatsbond bekritiseerd. Volgens Nuis is het ‘belachelijk’ dat hij moet aantonen dat hij WK-waardig is.

Nuis, die in 2018 twee gouden medailles won op de Olympische Winterspelen in PyeongChang, zei dat hij zichzelf als WK-waardig beschouwt. Hij voegde eraan toe dat hij het ‘belachelijk’ vindt dat hij moet aantonen dat hij op het hoogste niveau kan presteren.

De Nederlandse schaatsbond heeft een strenge selectieprocedure ingesteld voor de WK Allround in Thialf. Om te worden geselecteerd, moeten de schaatsers aantonen dat ze op het hoogste niveau kunnen presteren.

Nuis zei dat hij zichzelf als WK-waardig beschouwt en dat hij de selectieregels van de bond niet begrijpt. Hij voegde eraan toe dat hij zichzelf als een van de beste schaatsers ter wereld beschouwt en dat hij zichzelf als een atleet van wereldklasse beschouwt.

Hoewel Nuis de selectieregels van de bond bekritiseert, is hij nog steeds gemotiveerd om te presteren. Hij zei dat hij zichzelf als een atleet van wereldklasse beschouwt en dat hij er alles aan doet om op het hoogste niveau te presteren.

Hoewel Nuis de selectieregels van de bond bekritiseert, is hij nog steeds gemotiveerd om te presteren. Hij zei dat hij er alles aan doet om op het hoogste niveau te presteren en dat hij er klaar voor is om te laten zien wat hij waard is.

Hoewel Nuis de selectieregels van de bond bekritiseert, is het duidelijk dat hij nog steeds gemotiveerd is om op het hoogste niveau te presteren. Hij zal blijven proberen om te laten zien wat hij waard is en om de selectieregels van de bond te overtuigen.