Schwarzenegger en Stallone herinneren zich hun rivaliteit: ‘Concurrentie tot het uiterste’

De acteurs Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone hebben een lange geschiedenis van rivaliteit. De twee iconen van Hollywood hebben samen in veel films gespeeld, waaronder de klassieke films uit de jaren 80 zoals Rambo en The Terminator. Hoewel de twee acteurs altijd vriendelijk tegen elkaar zijn geweest, hebben ze ook altijd een sterk gevoel van concurrentie gehad.

In een recent interview hebben Schwarzenegger en Stallone herinneringen opgehaald aan hun rivaliteit. Volgens Stallone was de concurrentie tussen hen “tot het uiterste”. Hij vertelde dat ze altijd probeerden elkaar te overtreffen en dat ze beide hun best deden om de beste films te maken.

Hoewel de twee acteurs elkaar altijd hebben uitgedaagd, zijn ze ook altijd vrienden gebleven. Schwarzenegger zei dat hij Stallone altijd als een broer beschouwde en dat hij hem als een goede vriend beschouwde. Hij voegde eraan toe dat hun rivaliteit hen beide heeft geholpen om beter te worden in hun vak.

Hoewel de twee acteurs in de loop der jaren minder films hebben gemaakt, blijven ze nog steeds iconen in Hollywood. Hun rivaliteit heeft hen geholpen om de beste films te maken en hun fans over de hele wereld te vermaken.