Schouten tevreden met stap naar 'gemoedelijk' PSV: 'Doel is om titel te winnen en in Europa te spelen'

Schouten tevreden met stap naar ‘gemoedelijk’ PSV: ‘Doel is om titel te winnen en in Europa te spelen’

PSV-trainer Mark van Bommel is tevreden met de stap die de club heeft gezet naar een ‘gemoedelijke’ stijl van voetbal. De doelstelling van de club is om de titel te winnen en in Europa te spelen.

Van Bommel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de stijl van PSV te veranderen. Hij heeft de spelers geleerd om meer samen te werken en een meer gemoedelijke stijl van voetbal te spelen. Deze stijl heeft geleid tot meer overwinningen en een betere prestatie in de competitie.

Van Bommel is erg tevreden met de resultaten die de club heeft behaald. Hij is ervan overtuigd dat de club de titel kan winnen als ze blijven spelen zoals ze nu doen. Hij is ook van mening dat PSV in staat is om in Europa te spelen als ze hun stijl van voetbal blijven verbeteren.

Van Bommel benadrukt dat het belangrijk is dat de spelers blijven geloven in hun eigen kunnen. Hij wil dat ze zichzelf blijven uitdagen om beter te worden en om hun beste prestaties te leveren.

Van Bommel is ervan overtuigd dat PSV een grote toekomst tegemoet gaat als ze blijven werken aan hun gemoedelijke stijl van voetbal. Hij is ervan overtuigd dat de club in staat is om de titel te winnen en in Europa te spelen als ze blijven werken aan hun stijl van voetbal.