Schoolkinderen met een visuele beperking ontvangen speciale braille chocoladeletter

Schoolkinderen met een visuele beperking hebben een speciale verrassing gekregen voor Sinterklaas: een braille chocoladeletter! Deze speciale chocoladeletters zijn ontwikkeld door de stichting Lezen & Schrijven en worden gratis aangeboden aan scholen in Nederland.

De braille chocoladeletter is een unieke manier om kinderen met een visuele beperking te laten meegenieten van de Sinterklaastraditie. De letters zijn gemaakt van pure chocolade en bevatten een braille-tekst die de naam van het kind bevat.

De letters zijn bedoeld om kinderen met een visuele beperking meer autonomie te geven. Door de braille-tekst kunnen ze zelf hun naam lezen en weten ze precies welke letter voor hen is bestemd. Dit geeft hen een gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

De braille chocoladeletter is ook een goede manier om kinderen met een visuele beperking kennis te laten maken met braille. Door de leuke verpakking en de lekkere smaak van de chocolade, wordt het leren van braille een stuk aantrekkelijker.

De braille chocoladeletter is een geweldige manier om kinderen met een visuele beperking te laten meegenieten van de Sinterklaastraditie. Het is een uniek cadeau dat hen helpt om meer autonomie te krijgen en kennis te maken met braille.