School Hilversum herdenkt het overlijden van leerlingen na botsing met spookrijder

School Hilversum herdenkt het overlijden van leerlingen na botsing met spookrijder

Vandaag heeft de gemeente Hilversum stilgestaan bij het tragische ongeval waarbij twee leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Hilversum om het leven zijn gekomen. De twee jongeren, een meisje en een jongen, werden gisteravond geschept door een spookrijder op de Nieuwe Kerkstraat.

De leerlingen waren op weg naar huis toen ze werden geraakt door de auto. Ze werden onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas konden ze niet worden gered.

Het Stedelijk Gymnasium Hilversum heeft vandaag een herdenking gehouden voor de twee leerlingen. De directeur van het school sprak over de tragische gebeurtenis en herinnerde iedereen aan de kwetsbaarheid van het leven. Ook werd er stilgestaan bij de verdrietige families van de slachtoffers.

De gemeente Hilversum heeft ook een herdenking gehouden voor de twee leerlingen. Burgemeester Jan van Zanen sprak over de tragische gebeurtenis en benadrukte het belang van veiligheid op de weg. Hij riep iedereen op om voorzichtig te rijden en om altijd rekening te houden met andere weggebruikers.

Het ongeval is een harde les voor iedereen in Hilversum. We moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat dit soort tragische gebeurtenissen niet meer voorkomen. Laten we allemaal een moment stil staan bij de slachtoffers en hun families.