Schietpartij in Assen leidt tot zwaargewonde, vijf verdachten aangehouden

Afgelopen vrijdagavond heeft een schietpartij in Assen geleid tot een zwaargewonde. Vijf verdachten zijn aangehouden in verband met de schietpartij.

De politie kreeg rond 21.30 uur een melding van een schietpartij in de buurt van de Nieuwe Kolk. Toen de politie ter plaatse kwam, werd er alleen nog een zwaargewonde aangetroffen. Deze persoon is meteen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en vijf verdachten aangehouden. De verdachten zijn tussen de 18 en 25 jaar oud en afkomstig uit Assen. De politie heeft ook een wapen in beslag genomen.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de schietpartij. Er wordt verwacht dat er meer informatie naar buiten komt over de verdachten en de achtergrond van de schietpartij.

Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen, maar de politie wil nog geen informatie vrijgeven over de toestand van het slachtoffer.

De schietpartij heeft veel bezorgdheid en onrust veroorzaakt bij de bewoners van Assen. De politie roept iedereen op om rustig te blijven en samen te werken met de politie om de schietpartij op te lossen.