SC Heerenveen neemt Moldavische topscorer aller tijden als opvolger van Van Hooijdonk aan

SC Heerenveen heeft een nieuwe aanwinst aangetrokken om de opvolger van de legendarische topscorer Pierre van Hooijdonk te worden. Het gaat om de Moldavische topscorer aller tijden, Artur Ioniță. De 25-jarige spits heeft een indrukwekkend cv opgebouwd in zijn thuisland, waar hij de topscorer aller tijden is met maar liefst 66 doelpunten in 110 interlands.

Ioniță komt naar SC Heerenveen om de plaats van Van Hooijdonk in te nemen als topscorer. De club heeft er alle vertrouwen in dat hij de verwachtingen waar kan maken. Ioniță heeft een goede techniek en is een uitstekende afmaker, wat hem een geweldige aanwinst maakt voor de club.

De Moldavische spits heeft een lange carrière voor zich en SC Heerenveen is ervan overtuigd dat hij de club naar nieuwe hoogten kan brengen. Ioniță is al twee keer kampioen geworden in Moldavië en heeft ook al twee keer de Gouden Schoen gewonnen, wat hem de beste speler van het land maakt.

SC Heerenveen is blij met de komst van Ioniță en heeft er alle vertrouwen in dat hij de verwachtingen waar kan maken. Met zijn ervaring en techniek is hij een geweldige aanwinst voor de club en hij zal er alles aan doen om de vervanger van Van Hooijdonk te worden.