Sauer, piepjonge debutant, redt Feyenoord met zijn doelpunt bij Sparta: ‘Ogen dicht toen ik schoot’

Sauer, piepjonge debutant, redt Feyenoord met zijn doelpunt bij Sparta: ‘Ogen dicht toen ik schoot’

Het was een avond om nooit te vergeten voor de 19-jarige debutant Sauer. De jonge aanvaller van Feyenoord redde zijn ploeg in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Sparta met een prachtig doelpunt. Sauer, die pas sinds kort bij Feyenoord speelt, scoorde met een schitterende kopbal.

Na afloop van de wedstrijd vertelde Sauer dat hij zijn ogen had dichtgedaan toen hij schoot. “Ik had geen idee waar ik het naartoe schoot”, zei hij. “Ik wilde gewoon zo hard mogelijk schieten en ik had geluk dat het in het doel belandde.”

De overwinning was extra speciaal voor Sauer, omdat hij zijn familie en vrienden in de stad had. “Het was een geweldig gevoel om voor mijn familie en vrienden te spelen en ik ben blij dat ik hen een mooi doelpunt kon geven.”

Sauer is een van de vele jonge spelers die Feyenoord de afgelopen jaren heeft aangetrokken. De club heeft een reputatie van het ontwikkelen van talentvolle spelers en Sauer is daar een goed voorbeeld van. Met zijn lef en talent heeft hij laten zien dat hij een grote toekomst bij Feyenoord heeft.