Sarina Wiegman bezoekt binnenkort België met Engeland: ‘Is het veilig genoeg?’

Sarina Wiegman, de bondscoach van het Nederlandse vrouwenvoetbalteam, bezoekt binnenkort België met Engeland. Deze reis is deel van een voorbereiding op de Olympische Spelen van 2021. Maar is het wel veilig genoeg om naar België te reizen?

De Nederlandse regering heeft een reisadvies voor België uitgegeven. Volgens dit advies is het veilig om naar België te reizen, maar er wordt geadviseerd om de lokale situatie goed in de gaten te houden. Er zijn nog steeds veel coronabesmettingen in België, dus het is belangrijk om alle maatregelen te volgen die de Belgische overheid heeft ingesteld.

De Nederlandse regering adviseert ook om een gezondheidsverklaring mee te nemen als je naar België reist. Deze verklaring moet aantonen dat je geen symptomen hebt van het coronavirus. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd een mondkapje bij je hebt en dat je de social distancing regels volgt.

De Nederlandse regering raadt ook aan om alleen naar België te reizen als het absoluut noodzakelijk is. Als je toch naar België gaat, is het belangrijk om je aan alle lokale wetten en regels te houden.

Sarina Wiegman en haar team zullen dus extra voorzichtig moeten zijn tijdens hun reis naar België. Het is belangrijk dat ze alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen volgen om ervoor te zorgen dat ze gezond en veilig blijven tijdens hun verblijf in België.