Sanil B., Hoofdverdachte in Zaak-Carlo Heuvelman, Blijft Voorlopig Gevangen.

Sanil B., de hoofdverdachte in de zaak-Carlo Heuvelman, blijft voorlopig gevangen. De rechtbank heeft besloten dat Sanil B. nog langer in voorlopige hechtenis moet blijven.

Sanil B. wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord op Carlo Heuvelman. De politie heeft Sanil B. al eerder gearresteerd, maar hij is op borgtocht vrijgelaten.

De rechtbank heeft nu echter besloten dat Sanil B. voorlopig in voorarrest blijft, omdat er een grote kans is dat hij de zaak zal proberen te saboteren als hij vrij is. De rechtbank heeft ook bepaald dat de verdachte geen contact mag hebben met andere personen die betrokken zijn bij de zaak.

De politie heeft bewijs verzameld dat Sanil B. betrokken is geweest bij de moord op Carlo Heuvelman. Er is onder meer bewijs dat hij op de plaats delict was en dat hij een wapen bij zich had.

De rechtbank heeft besloten dat Sanil B. voorlopig in voorarrest blijft totdat er meer bewijs is verzameld. De rechtbank wil voorkomen dat Sanil B. de zaak probeert te saboteren als hij vrij is.

Het proces tegen Sanil B. zal binnenkort beginnen. Het is nog onduidelijk wat de uitkomst van het proces zal zijn, maar het is duidelijk dat Sanil B. voorlopig in voorarrest blijft totdat de zaak is afgerond.