Samsunspor-voorzitter: ‘Ihattaren-deal gefaald door financiële redenen’

De voorzitter van Samsunspor, İlhan Cavcav, heeft onlangs bevestigd dat de club een deal met PSV-speler Mohamed Ihattaren heeft mislukt. Volgens Cavcav was de deal gefaald vanwege financiële redenen.

De Turkse club had Ihattaren graag willen verwelkomen als nieuwe speler, maar de financiële realiteit stond een transfer in de weg. Cavcav zei dat de club niet in staat was om de financiële eisen van PSV te voldoen.

“Het is jammer dat we de deal niet konden sluiten, maar we moeten realistisch zijn. We hebben geprobeerd om een deal te sluiten, maar de financiële realiteit heeft ons tegengehouden. We hebben ons best gedaan, maar helaas konden we de deal niet afronden”, aldus Cavcav.

Hoewel de deal mislukt is, is Cavcav ervan overtuigd dat Samsunspor in staat zal zijn om andere spelers aan te trekken die de club verder kunnen helpen. Hij benadrukte dat de club nog steeds op zoek is naar spelers die de kwaliteit van het team kunnen verbeteren.

“We zijn nog steeds op zoek naar spelers die ons team kunnen versterken. We zullen blijven zoeken naar spelers die ons team kunnen versterken en hopelijk kunnen we binnenkort een aantal goede spelers aantrekken”, aldus Cavcav.

Hoewel de Ihattaren-deal mislukt is, blijft Cavcav hoopvol dat Samsunspor in staat zal zijn om andere spelers aan te trekken die de club verder kunnen helpen. Hij benadrukte dat de club nog steeds op zoek is naar spelers die de kwaliteit van het team kunnen verbeteren.