Sabalenka verslaat Zheng en bereikt halve finales US Open voor derde jaar op rij

Sabalenka verslaat Zheng en bereikt halve finales US Open voor derde jaar op rij

Aryna Sabalenka heeft vandaag de halve finale van de US Open bereikt voor het derde jaar op rij. De Wit-Russische tennisster versloeg de Chinese tennisser Zheng Saisai in twee sets met 6-3, 6-3.

Sabalenka begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-3. In de tweede set had Zheng meer moeite om haar tegenstander bij te houden. Sabalenka won uiteindelijk met 6-3.

Na de wedstrijd was Sabalenka erg tevreden met haar prestatie. “Ik ben heel blij dat ik de halve finale heb bereikt. Ik heb hard gewerkt om hier te komen en ik ben erg trots op mezelf”, zei ze.

Sabalenka is de eerste Wit-Russische tennisser die drie jaar op rij de halve finale van de US Open heeft bereikt. Ze is ook de eerste speler die de halve finale drie jaar op rij heeft bereikt sinds Serena Williams in 2015.

Sabalenka is nu klaar om het op te nemen tegen de Japanse Naomi Osaka in de halve finale. De wedstrijd zal morgen plaatsvinden en Sabalenka is vastbesloten om haar prestatie van vandaag te verbeteren. “Ik ben klaar om mijn beste spel te laten zien en ik ben er klaar voor”, zei ze.

Sabalenka’s prestatie is een grote prestatie voor Wit-Russische tennis. Ze heeft bewezen dat ze een van de beste tennissers ter wereld is en dat ze een grote toekomst heeft in de sport.