Russische journaliste blijkt niet vergiftigd te zijn en voelt zich beter

Russische journaliste blijkt niet vergiftigd te zijn en voelt zich beter

De Russische journaliste Jevgenia Jevtusjenko is blij dat ze niet vergiftigd is en voelt zich beter. De afgelopen weken heeft ze verschillende tests ondergaan, waaruit bleek dat er geen sporen van vergiftiging in haar lichaam waren.

Jevtusjenko, die bekend staat om haar kritische berichtgeving over de Russische regering, werd vorige maand ziek en werd naar het ziekenhuis gebracht. Ze verklaarde dat ze vergiftigd was door iemand die haar wilde vermoorden.

De Russische autoriteiten ontkenden de beschuldigingen en stelden dat Jevtusjenko ziek was geworden door een virus. Maar de journaliste bleef bij haar verhaal en beweerde dat ze vergiftigd was door iemand die haar wilde vermoorden.

Gelukkig bleken de tests uit dat Jevtusjenko geen vergiftiging had opgelopen. Ze voelt zich veel beter en heeft aangekondigd dat ze weer aan het werk gaat.

Jevtusjenko heeft aangekondigd dat ze de komende tijd meer aandacht gaat besteden aan de veiligheid van journalisten in Rusland. Ze wil ervoor zorgen dat journalisten vrij kunnen werken zonder bang te hoeven zijn voor vervolging of vergiftiging.