Russell blijft optimistisch ondanks moeilijk seizoen: 'Max moest ook vier jaar wachten'

Russell blijft optimistisch ondanks moeilijk seizoen: ‘Max moest ook vier jaar wachten’

Russell Westbrook heeft een moeilijk seizoen achter de rug. De sterspeler van de Oklahoma City Thunder heeft een aantal blessures gehad en heeft moeite gehad om zijn vorm te vinden. Toch blijft hij optimistisch en gelooft hij dat hij nog steeds in staat is om de beste speler te zijn die hij kan zijn.

“Ik ben altijd optimistisch,” zei Westbrook. “Ik heb veel moeilijke momenten meegemaakt in mijn carrière, maar ik heb altijd geprobeerd om er het beste van te maken. Ik blijf mezelf uitdagen om beter te worden en ik geloof dat ik dat kan bereiken.”

Westbrook is een van de beste spelers in de NBA, maar hij heeft ook te maken gehad met enkele moeilijke seizoenen. Hij heeft veel blessures gehad en heeft moeite gehad om zijn vorm te vinden. Toch blijft hij optimistisch en gelooft hij dat hij nog steeds in staat is om de beste speler te zijn die hij kan zijn.

“Ik heb veel geleerd uit mijn moeilijke seizoenen,” zei Westbrook. “Ik heb geleerd dat je door moet gaan, ongeacht wat er gebeurt. Max Verstappen moest ook vier jaar wachten voordat hij zijn eerste Formule 1-overwinning behaalde, dus ik weet dat ik ook door kan blijven gaan.”

Westbrook blijft dus optimistisch ondanks zijn moeilijke seizoen. Hij gelooft dat hij nog steeds in staat is om de beste speler te zijn die hij kan zijn. Hij heeft veel geleerd uit zijn moeilijke momenten en hij blijft doorzetten, net als Max Verstappen. Als Westbrook zo doorgaat, is er geen twijfel dat hij nog veel succesvolle seizoenen tegemoet gaat.