Russ 'The Voice' Bray, Iconische Mastercaller, Stopt na Komende Wereldkampioenschap Darts Finale

Russ ‘The Voice’ Bray, Iconische Mastercaller, Stopt na Komende Wereldkampioenschap Darts Finale

Russ ‘The Voice’ Bray, de iconische mastercaller van het wereldkampioenschap darts, zal na de komende finale stoppen. Bray heeft de afgelopen twintig jaar deel uitgemaakt van het WK darts, waardoor hij een onvergetelijke stem heeft gekregen in de sport.

Bray begon zijn carrière als commentator bij de PDC in 1999 en sindsdien heeft hij deel uitgemaakt van vele grote evenementen. Hij is vooral bekend geworden door zijn onderscheidende stijl van commentaar, waarbij hij de spelers aanmoedigt met zijn opzwepende woorden.

Bray heeft aangekondigd dat hij na de komende finale van het WK darts zal stoppen. Hoewel hij nog steeds betrokken zal blijven bij verschillende darts-evenementen, zal hij geen commentaar meer geven. In een verklaring zei Bray: “Ik ben erg dankbaar voor de kans die ik heb gehad om deel uit te maken van het WK darts. Ik heb veel geweldige momenten meegemaakt en ik ben er trots op dat ik een stem heb gekregen in de sport.”

Bray zal worden gemist door veel mensen in de dartsgemeenschap. Zijn commentaar was altijd opzwepend en hij was altijd bereid om de spelers aan te moedigen. Zijn afscheid zal worden gevierd met een speciale ceremonie tijdens de finale van het WK darts.