Rudy Giuliani, ex-advocaat van Trump, ontkent betrokkenheid bij verkiezingsfraudezaak

Rudy Giuliani, de voormalige advocaat van president Donald Trump, heeft ontkend betrokken te zijn bij een verkiezingsfraudezaak. Hij zei dat hij niet betrokken was bij de verkiezingsfraudezaak en dat hij alleen maar probeerde de waarheid te achterhalen.

Giuliani, die ook bekend staat als de voormalige burgemeester van New York, was een van Trumps meest prominente advocaten tijdens de verkiezingscampagne van 2016. Hij was ook betrokken bij de verkiezingsfraudezaak die Trump in 2017 aanspande.

De verkiezingsfraudezaak werd door de rechtbank afgewezen, maar Giuliani bleef beweren dat er frauduleuze activiteiten hadden plaatsgevonden. Deze beweringen werden echter nooit bewezen.

Giuliani heeft onlangs bevestigd dat hij niet betrokken was bij de verkiezingsfraudezaak. Hij zei dat hij alleen maar probeerde de waarheid te achterhalen en dat hij niet betrokken was bij het proces.

Hoewel Giuliani ontkent betrokken te zijn geweest bij de verkiezingsfraudezaak, is er veel kritiek op zijn handelen. Sommige critici stellen dat hij de waarheid heeft verdraaid om Trumps verkiezingsoverwinning te verdedigen. Anderen stellen dat hij een belangrijke rol heeft gespeeld bij het verspreiden van onwaarheden over de verkiezingen.

Hoe dan ook, Giuliani blijft volhouden dat hij niet betrokken was bij de verkiezingsfraudezaak en dat hij alleen maar probeerde de waarheid te achterhalen. Het is nu aan de kiezers om te beslissen of ze hem geloven of niet.