RTL lanceert musicalprogramma met Jamai Loman en Buddy Vedder

RTL heeft een nieuw programma gelanceerd: een musicalprogramma met Jamai Loman en Buddy Vedder. Het programma, genaamd ‘Jamai & Buddy: The Musical’, is een samenwerking tussen RTL en de Nederlandse musicalwereld.

Het programma zal bestaan uit een serie van acht afleveringen, waarin de twee artiesten samenwerken om de beste musicalnummers te creëren. De afleveringen zullen worden gepresenteerd door verschillende gastpresentatoren, waaronder bekende Nederlandse musicalsterren.

De twee artiesten zullen samenwerken met verschillende muzikanten om de nummers te schrijven en op te nemen. Er zal ook een jury zijn die de nummers beoordeelt. De jury bestaat uit bekende Nederlandse musicalsterren, zoals Freek Bartels, Willemijn Verkaik en Chantal Janzen.

De afleveringen zullen ook verschillende gastoptredens bevatten van artiesten uit de Nederlandse musicalwereld. De gastoptredens zullen worden gepresenteerd door bekende Nederlandse musicalsterren, waaronder Willemijn Verkaik, Freek Bartels en Chantal Janzen.

Het programma is bedoeld om de Nederlandse musicalwereld te promoten en jongeren te inspireren om hun dromen na te jagen. Het programma zal worden uitgezonden op RTL 4 en is vanaf nu te zien.

Wees er snel bij en geniet van de muzikale avonturen van Jamai Loman en Buddy Vedder!