RTL lanceert exclusief op Videoland de nieuwe spelshow Upside Down

RTL heeft een nieuwe spelshow gelanceerd, exclusief op Videoland. De spelshow heet Upside Down en is een hilarische competitie waarin twee teams van twee personen tegen elkaar strijden om de hoogste score te behalen.

De spelshow is gebaseerd op een uniek concept waarbij de teams omgekeerde antwoorden moeten geven op vragen. De teams moeten dus antwoorden geven die juist zijn als ze omgekeerd zouden worden. De teams krijgen punten voor elk juist antwoord dat ze geven.

Upside Down wordt gepresenteerd door presentator Jeroen van Koningsbrugge. Hij zal de teams begeleiden door de verschillende rondes en de vragen stellen. Ook zal hij de teams aanmoedigen om hun beste antwoord te geven.

De spelshow is een leuke manier om met je vrienden of familie samen te spelen. Je kunt de spelshow ook alleen spelen en je kennis testen. Het is een leuke manier om je tijd door te brengen en tegelijkertijd iets leuks te doen.

Upside Down is exclusief te zien op Videoland. Je kunt de spelshow op elk moment bekijken en je kunt ook meespelen met de teams. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je tijd door te brengen, dan is Upside Down de perfecte keuze!