Royston Drenthe (36) beëindigt lange voetbalcarrière bij Kozakken Boys

Royston Drenthe (36) beëindigt lange voetbalcarrière bij Kozakken Boys

Royston Drenthe heeft na een lange voetbalcarrière bij Kozakken Boys besloten om te stoppen. De 36-jarige middenvelder kwam in 2017 naar de club uit Werkendam, waar hij twee seizoenen speelde.

Drenthe begon zijn carrière bij Feyenoord, waar hij in 2005 debuteerde. In de jaren daarna speelde hij voor onder andere Real Madrid, Hercules, Reading en Sheffield Wednesday. In 2017 kwam hij terug naar Nederland om bij Kozakken Boys te spelen.

In de twee seizoenen dat Drenthe bij Kozakken Boys speelde, was hij een belangrijke speler. Hij was een van de meest ervaren spelers in de selectie en was een grote steun voor de jongere spelers. Ook was hij een voorbeeld voor de jeugdspelers van de club.

Na twee seizoenen heeft Drenthe besloten om te stoppen met voetballen. Hij wil zich nu meer richten op zijn familie en zijn bedrijf. Drenthe is ook betrokken bij verschillende goede doelen en hij wil zich meer inzetten voor deze projecten.

Kozakken Boys is dankbaar voor alles wat Drenthe heeft gedaan voor de club. Ze wensen hem veel succes in zijn toekomstige plannen en hopen dat hij nog veel mooie dingen zal bereiken.