Roxeanne Hazes verwacht geen herstel van band met moeder Rachel

Roxeanne Hazes, dochter van zanger André Hazes, verwacht geen herstel van haar band met haar moeder Rachel. De twee hebben al jaren geen contact meer met elkaar en Roxeanne gelooft niet dat dit ooit nog zal veranderen.

Roxeanne en Rachel hadden een moeizame relatie. Rachel was jarenlang verslaafd aan drugs en alcohol, waardoor ze niet in staat was om een goede band met haar dochter op te bouwen. Na een lange periode van afwezigheid kwam Rachel terug in het leven van Roxeanne, maar de twee konden het niet goed met elkaar vinden.

In een recent interview met RTL Boulevard vertelde Roxeanne dat ze geen hoop meer heeft dat de band tussen haar en Rachel ooit nog hersteld zal worden. “Ik heb geaccepteerd dat er geen band meer is tussen ons. We hebben al jaren geen contact meer met elkaar en ik denk niet dat dat ooit nog zal veranderen”, aldus Roxeanne.

Hoewel de relatie tussen Roxeanne en Rachel moeilijk is, heeft Roxeanne wel een goede band met haar vader AndrĂ©. In het interview vertelde ze hoe dankbaar ze is voor de steun die hij haar altijd geeft. “Mijn vader is altijd voor me klaar gestaan en ik ben hem daar heel dankbaar voor”, aldus Roxeanne.

Hoewel de relatie tussen Roxeanne en Rachel moeilijk is, hoopt Roxeanne toch dat Rachel een gelukkig leven kan leiden. “Ik wens haar het allerbeste toe en hoop dat ze een gelukkig leven kan leiden”, aldus Roxeanne.