Roxeanne Hazes over haar moeilijke tijden: 'Het kost veel energie'

Roxeanne Hazes over haar moeilijke tijden: ‘Het kost veel energie’

Roxeanne Hazes, de dochter van de Nederlandse zanger André Hazes, heeft in een interview gesproken over haar moeilijke tijden. Ze heeft gezegd dat het veel energie kost om door deze moeilijke periode heen te komen.

Roxeanne heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad. Haar vader, André Hazes, stierf in 2004 aan een hartaanval. Daarnaast heeft ze ook te maken gehad met verschillende problemen in haar persoonlijke leven.

In het interview vertelde Roxeanne dat ze geconfronteerd wordt met veel emoties en dat het veel energie kost om hiermee om te gaan. Ze zei: “Het is een lange weg geweest en ik heb veel energie nodig om er doorheen te komen. Ik probeer positief te blijven en mezelf te helpen door mijn gevoelens te uiten.”

Roxeanne heeft ook gezegd dat ze veel steun krijgt van haar familie en vrienden. Ze zei: “Ik ben me ervan bewust dat ik niet alleen ben en dat er mensen zijn die me steunen. Dat helpt me om door de moeilijke tijden heen te komen.”

Het interview met Roxeanne toont aan dat ze sterk is en dat ze veel energie heeft gestoken in het verwerken van haar verlies en de problemen in haar leven. We hopen dat ze de steun en liefde van haar familie en vrienden blijft voelen en dat ze haar weg door deze moeilijke tijden kan vinden.