Roxeanne Hazes en Donnie lanceren nieuw nummer ‘Nazomerliedje’

Roxeanne Hazes en Donnie hebben een nieuw nummer uitgebracht genaamd ‘Nazomerliedje’. Het nummer is een combinatie van pop en hiphop en is een ode aan de zomer. De single is afgelopen maandag uitgebracht en is nu te beluisteren op alle streamingplatformen.

Het nummer is geschreven door Roxeanne Hazes en Donnie, met productie van Donnie. Het nummer is een liefdesliedje dat de zomerse sfeer uitstraalt. De tekst gaat over twee mensen die samen genieten van de zomer en de liefde die ze voor elkaar voelen.

Roxeanne Hazes is de dochter van de Nederlandse zanger André Hazes. Ze begon haar carrière als zangeres in 2017 en heeft sindsdien al veel successen geboekt. Donnie is een Nederlandse rapper die bekend staat om zijn energieke optredens.

Het nummer ‘Nazomerliedje’ is een samenwerking tussen twee grote artiesten uit Nederland. Het nummer is een perfecte mix van pop en hiphop en heeft een catchy melodie die je niet snel zal vergeten. De single is nu te beluisteren op alle streamingplatformen, dus luister snel!