Ronaldo wil na succesvolle carrière bij Portugal nog niet vooruitkijken naar het EK van volgend jaar

Ronaldo wil na succesvolle carrière bij Portugal nog niet vooruitkijken naar het EK van volgend jaar

Cristiano Ronaldo heeft een succesvolle carrière bij Portugal achter de rug. De sterspeler heeft met zijn land de Europese titel gewonnen in 2016 en het wereldkampioenschap voor clubs in 2019. Maar nu, met het Europees kampioenschap van volgend jaar op de horizon, wil Ronaldo nog niet vooruitkijken.

De 34-jarige Ronaldo heeft aangegeven dat hij zich nog niet wil richten op het EK van volgend jaar. In plaats daarvan wil hij zich concentreren op het verbeteren van zijn spel. Hij zei: “Ik ben nog steeds bezig met het verbeteren van mijn spel. Ik wil mezelf blijven verbeteren en ik denk dat ik nog steeds in staat ben om mijn prestaties te verbeteren.”

Hoewel Ronaldo geen specifieke doelen heeft gesteld voor het EK van volgend jaar, is hij er zeker van dat hij er klaar voor is. Hij zei: “Ik ben er klaar voor om mijn beste prestaties te leveren en ik ben er klaar voor om mijn land te helpen om het EK te winnen.”

Ronaldo is ook optimistisch over de toekomst van Portugal. Hij zei: “Ik ben ervan overtuigd dat Portugal een sterke ploeg heeft en dat we in staat zijn om een goed resultaat te behalen. We hebben een jonge, talentvolle ploeg en ik ben ervan overtuigd dat we in staat zijn om ons land trots te maken.”

Hoewel Ronaldo nog niet vooruitkijkt naar het EK van volgend jaar, is hij ervan overtuigd dat Portugal er klaar voor is om de titel te winnen. Hij is optimistisch over de toekomst van zijn land en is ervan overtuigd dat ze in staat zijn om grote dingen te bereiken.