Ronaldo scoort twee keer voor Al Nassr in Arabische Champions League

De Portugese voetballer Cristiano Ronaldo heeft zijn team Al Nassr in de Arabische Champions League naar een overwinning geleid. Ronaldo scoorde twee keer in de wedstrijd tegen Al Taawon uit Saoedi-Arabiƫ, waardoor Al Nassr met 3-2 won.

Het was de eerste keer dat Ronaldo voor Al Nassr speelde sinds hij in juli voor de club tekende. Hij kreeg een warm welkom van de fans, die zich verzamelden om hem aan te moedigen.

Ronaldo begon de wedstrijd sterk en scoorde al na twintig minuten. Hij maakte het tweede doelpunt in de tweede helft. Zijn prestaties werden geprezen door de fans, die zich verzamelden om hem te bedanken voor zijn prestaties.

De overwinning betekent dat Al Nassr nu bovenaan staat in de Arabische Champions League. Dit is een grote prestatie voor de club, die voor het eerst sinds 2014 weer meedoet aan de competitie.

Ronaldo’s prestaties zijn een grote boost voor Al Nassr. De fans hopen dat hij de club verder kan helpen om de titel te winnen. Als dat lukt, zal Ronaldo een held zijn in Saoedi-ArabiĆ«.