Ronaldo leidt Portugal naar EK-ticket, België volgt met tiental

Ronaldo heeft Portugal naar het Europees kampioenschap geleid. De Portugese voetballer was de grote ster in de kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg, waar hij twee doelpunten scoorde. Met deze overwinning heeft Portugal een ticket voor het EK 2021 verdiend.

België heeft ook een ticket verdiend, maar met een tiental. De Rode Duivels wonnen hun wedstrijd tegen Cyprus met 0-2. Ondanks dat er geen spectaculaire prestaties werden geleverd, heeft België toch een plaats verdiend op het EK.

Ronaldo was de grote man van de avond. Hij scoorde twee doelpunten en liet zien dat hij nog steeds een van de beste spelers ter wereld is. Zijn prestaties hebben Portugal geholpen om een ticket te verdienen voor het EK 2021.

Het EK 2021 zal plaatsvinden in twaalf verschillende landen. Het toernooi begint in juni 2021 en zal eindigen in juli 2021. Het wordt een geweldig toernooi, waar veel topvoetballers aan mee zullen doen. Ronaldo en België zullen er zeker bij zijn.

Het is geweldig om te zien dat Ronaldo en België een ticket hebben verdiend voor het EK 2021. We kunnen er allemaal naar uitkijken om deze twee teams te zien strijden om de Europese titel.