Ronald Koeman tevreden over tweede helft tegen Ierland: 'Maar we zijn geen Manchester City'

Ronald Koeman tevreden over tweede helft tegen Ierland: ‘Maar we zijn geen Manchester City’

Ronald Koeman was tevreden over de tweede helft van het Nederlands elftal tegen Ierland. Na een moeizame eerste helft, waarin de Nederlanders niet veel konden laten zien, werd de tweede helft een stuk beter. Koeman was blij met de verbetering, maar benadrukte dat er nog veel werk aan de winkel is.

“We hebben in de tweede helft veel beter gespeeld”, zei Koeman na afloop. “We hebben meer druk gezet en meer kansen gecreëerd. We hebben ook meer gecontroleerd en meer geprobeerd om de bal te behouden. Maar we zijn nog steeds geen Manchester City.”

Koeman benadrukte dat er nog veel werk aan de winkel is om het Nederlands elftal op het hoogste niveau te krijgen. “We moeten nog steeds veel verbeteren als we willen dat we op het hoogste niveau komen. We moeten meer doelpunten maken, meer druk zetten en meer balbezit creëren. We moeten ook meer samenspelen en meer creativiteit tonen.”

Hoewel Koeman tevreden was over de verbetering, benadrukte hij dat er nog veel werk aan de winkel is. “We zijn nog steeds geen Manchester City, maar we zijn op de goede weg. We moeten blijven werken aan ons spel en onze prestaties verbeteren om op het hoogste niveau te komen.”