Ronald Koeman selecteert Ajax-verdediger Perr Schuurs en PSV-middenvelder Pablo Rosario voor het Nederlands elftal

Ronald Koeman selecteert Ajax-verdediger Perr Schuurs en PSV-middenvelder Pablo Rosario voor het Nederlands elftal

Ronald Koeman heeft twee jonge Nederlandse voetballers geselecteerd voor het Nederlands elftal: de Ajax-verdediger Perr Schuurs en de PSV-middenvelder Pablo Rosario. Beide spelers zijn pas 21 jaar oud en hebben al veel ervaring in de Eredivisie.

Perr Schuurs is een centrale verdediger die dit seizoen bij Ajax speelt. Hij heeft al veel wedstrijden in de Eredivisie gespeeld en is een belangrijke speler voor Ajax. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn goede techniek is hij een waardevolle aanwinst voor het Nederlands elftal.

Pablo Rosario is een middenvelder die dit seizoen bij PSV speelt. Hij is een technisch begaafde speler met veel ervaring in de Eredivisie. Met zijn goede passing, dribbelvaardigheid en verdedigende kwaliteiten is hij een belangrijke speler voor PSV. Ook voor het Nederlands elftal is hij een waardevolle aanwinst.

Met de selectie van Perr Schuurs en Pablo Rosario laat Ronald Koeman zien dat hij vertrouwen heeft in jonge Nederlandse talenten. Beide spelers hebben al veel ervaring in de Eredivisie en kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan het Nederlands elftal. Het wordt interessant om te zien hoe deze twee jonge talenten zich gaan ontwikkelen in het Nederlands elftal.