Rode Kruis maakt zich klaar voor noodsituatie in Ter Apel: ‘Ernstige situatie blijft bestaan’

Het Rode Kruis is zich aan het voorbereiden op een mogelijke noodsituatie in Ter Apel. De situatie in de stad is ernstig en blijft zo. Er is een groot tekort aan voedsel, medicijnen en andere basisbehoeften. Het Rode Kruis heeft een team van vrijwilligers samengesteld om de mensen in Ter Apel te helpen.

Het Rode Kruis heeft al een aantal acties ondernomen om de situatie te verbeteren. Ze hebben voedselpakketten uitgedeeld aan mensen die het hardst nodig hebben. Ook hebben ze medische hulp geboden aan mensen die ziek zijn. Daarnaast hebben ze ook geld ingezameld voor de mensen in Ter Apel.

Het Rode Kruis is van plan om meer te doen om de situatie te verbeteren. Ze willen meer voedselpakketten uitdelen, medicijnen verstrekken en geld inzamelen voor de mensen in Ter Apel. Ook willen ze meer vrijwilligers werven om hen te helpen bij hun werkzaamheden.

Het Rode Kruis roept iedereen op om te helpen. Iedereen kan helpen door geld te doneren, voedselpakketten te doneren of door vrijwilliger te worden. Als iedereen een steentje bijdraagt, kunnen we samen de situatie in Ter Apel verbeteren.