Roda JC verliest koppositie aan Willem II na gelijkspel tegen FC Groningen

Roda JC verliest koppositie aan Willem II na gelijkspel tegen FC Groningen

Roda JC heeft de koppositie in de Eredivisie verloren na een gelijkspel tegen FC Groningen. De ploeg uit Kerkrade stond voorafgaand aan de wedstrijd op de eerste plaats, maar na het gelijkspel is Willem II nu de nieuwe koploper.

Roda JC begon sterk aan de wedstrijd en had al snel de leiding in handen. Na een kwartier spelen scoorde de ploeg uit Kerkrade de 1-0. De voorsprong werd echter al snel weggegeven door FC Groningen. De ploeg uit Groningen kwam in de tweede helft op voorsprong, maar Roda JC wist nog voor het einde van de wedstrijd de gelijkmaker te maken.

Hoewel Roda JC de koppositie heeft verloren, blijft het team staan op een tweede plaats in de Eredivisie. Willem II heeft de leiding nu in handen, maar Roda JC is nog steeds dichtbij. Als het team uit Kerkrade de volgende wedstrijd wint, kan het weer bovenaan staan.

Het gelijkspel tegen FC Groningen was een teleurstelling voor Roda JC, maar het team blijft strijden om de koppositie. Het belooft een spannende strijd te worden, waarin elke wedstrijd van belang is.