Roda JC komt niet verder dan een gelijkspel tegen VVV in Limburgse derby

Roda JC komt niet verder dan een gelijkspel tegen VVV in Limburgse derby

Roda JC heeft zaterdagavond een gelijkspel behaald tegen VVV in de Limburgse derby. De wedstrijd in het Koning Willem II Stadion eindigde in 1-1.

Roda JC begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een kans om de score te openen. Na een goede aanval werd de bal voorgezet naar de voeten van spits Glynor Plet, maar zijn schot ging net naast. VVV kwam daarna steeds beter in de wedstrijd en kreeg ook enkele kansen. Uiteindelijk was het VVV-speler Simon Janssen die de score opende.

Roda JC bleef proberen om de gelijkmaker te maken en kreeg uiteindelijk ook een penalty. De penalty werd genomen door Glynor Plet, maar de bal ging over het doel. Na de penalty bleef Roda JC druk zetten en uiteindelijk was het aanvoerder Danny Post die de gelijkmaker scoorde.

Hoewel Roda JC niet verder kwam dan een gelijkspel, was het toch een geslaagde avond voor de ploeg uit Kerkrade. De spelers lieten zien dat ze vechten voor elkaar en dat ze bereid zijn om alles te geven om te winnen. Roda JC blijft daarmee in de middenmoot staan en heeft nog steeds kans om zich te plaatsen voor de play-offs.