Roda JC helpt Willem II vrolijk de winterstop in met remise, Dordrecht-keeper maakt blunder

Roda JC heeft Willem II een gelijkspel aangeboden in de laatste wedstrijd voor de winterstop. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarbij de thuisploeg uiteindelijk de gelukkige winnaar was.

De wedstrijd begon met een goede aanval van Willem II, maar Roda JC wist de aanval te stoppen en kreeg zelf de kans om te scoren. Na een goede actie van Roda JC-speler Jens van Son werd de bal in het doel geschoten en stond het 1-0 voor de thuisploeg.

In de tweede helft kwam Willem II sterk terug en kreeg een aantal goede kansen om te scoren. Uiteindelijk was het Dordrecht-keeper Nick Olij die een blunder maakte en de bal in het eigen doel schoot. Hierdoor stond het 1-1 op het scorebord.

Hoewel Willem II nog een paar kansen kreeg om de wedstrijd te winnen, kon Roda JC de gelijke stand vasthouden. Hierdoor kon Willem II de winterstop in gaan met een remise.

Roda JC heeft hiermee bewezen dat het een sterk team is dat zich kan meten met de beste teams in de Eredivisie. Willem II moet nog wat werken om zich te verbeteren, maar kan met een remise tevreden zijn.