Roda JC blijft na drie competitieduels zonder verlies, Cambuur-Jong Ajax biedt spektakel

Roda JC blijft na drie competitieduels zonder verlies, Cambuur-Jong Ajax biedt spektakel

Roda JC heeft een goede start van het seizoen gemaakt. Na drie competitieduels staat de club uit Kerkrade nog steeds zonder verlies. Afgelopen zondag speelden ze een spannende wedstrijd tegen Jong Ajax. Beide ploegen bood spektakel, maar het duel eindigde in een gelijkspel: 2-2.

Het was een enerverende wedstrijd, waarin beide ploegen aanvallend voetbal lieten zien. Roda JC begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Na een goede aanval wist de Kerkradenaren de score te openen. Jong Ajax liet zich echter niet kennen en kwam al snel op gelijke hoogte. Na rust kwam Roda JC opnieuw op voorsprong, maar ook deze keer wist Jong Ajax de stand weer gelijk te trekken.

Het resultaat was voor beide ploegen tevredenstellend. Roda JC blijft na drie duels zonder verlies en Jong Ajax heeft na twee nederlagen weer een punt binnengehaald. De supporters van beide clubs hebben genoten van het spektakel dat er op het veld werd geboden.

Het is duidelijk dat Roda JC een goede start van het seizoen heeft gemaakt. De club uit Kerkrade is vastbesloten om dit seizoen mee te doen om de bovenste plaatsen in de competitie. Of ze hierin gaan slagen, zal de komende weken blijken. Eén ding is zeker: de wedstrijd tegen Jong Ajax heeft laten zien dat Roda JC een goede ploeg heeft die in staat is om tegen iedere tegenstander te winnen.