Robin Martens, actrice uit Goede Tijden Slechte Tijden, krijgt een zoon

Robin Martens, actrice uit Goede Tijden Slechte Tijden, krijgt een zoon

Robin Martens, bekend van haar rol als Kim in de populaire Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden, krijgt een zoon. De actrice deelt het nieuws via Instagram.

Martens, die al een dochter heeft, is erg blij met de komst van haar tweede kind. Ze schrijft: “We zijn zo blij dat we onze kleine familie uitbreiden met een jongetje! We kunnen niet wachten om hem te verwelkomen.”

De actrice heeft een drukke agenda met optredens en opnames voor Goede Tijden Slechte Tijden, maar maakt tijd vrij voor haar gezin. Ze heeft al aangegeven dat ze haar kinderen altijd voorop stelt.

Martens is niet de enige actrice uit Goede Tijden Slechte Tijden die een kind krijgt. Ook actrice Chantal Janzen verwacht een kindje.

De fans van Robin Martens zijn erg blij met het nieuws en sturen haar veel liefde en beste wensen. Ze zijn benieuwd naar de naam van de baby en hopen dat hij net zo’n lieve en sterke persoonlijkheid krijgt als zijn moeder.

Het is duidelijk dat Robin Martens erg gelukkig is met haar nieuwe gezinsuitbreiding en we wensen haar veel geluk en liefde toe!