Robert Pattinson en Suki Waterhouse verwachten hun eerste kind samen

Robert Pattinson en Suki Waterhouse hebben een grote aankondiging gedaan: ze verwachten hun eerste kind samen! De acteur en model zijn al sinds 2018 een item, maar dit is de eerste keer dat ze openlijk hun liefde voor elkaar delen.

De verloving van Robert Pattinson en Suki Waterhouse kwam als een verrassing voor veel fans. De twee hebben hun relatie altijd stil gehouden, maar hebben nu de stap gezet om hun liefde te delen met de wereld.

De aankondiging van hun zwangerschap werd gedaan via een Instagram-bericht van Robert Pattinson. Hij schreef: “We zijn zo blij om te delen dat we ons eerste kind verwachten. We zijn zo dankbaar voor de liefde en steun die we hebben ontvangen.”

Het koppel heeft nog niet bevestigd of het een jongen of meisje wordt, maar fans over de hele wereld zijn verrukt over de aankondiging. De verwachting is dat het koppel hun kind in de zomer van 2021 zal verwelkomen.

Robert Pattinson en Suki Waterhouse hebben beiden een lange carrière in de entertainmentindustrie. Robert is vooral bekend van zijn rol als Edward Cullen in de Twilight-serie, terwijl Suki een succesvol model is.

Hoewel de twee al sinds 2018 samen zijn, is dit de eerste keer dat ze openlijk hun liefde voor elkaar delen. Fans over de hele wereld wensen het koppel veel geluk toe met hun komende baby.