Robert De Niro weerlegt aanklachten van voormalig assistent in rechtbank

Robert De Niro heeft zich verdedigd tegen de aanklachten van zijn voormalige assistent in een rechtbank. De assistent, Graham Chase Robinson, had De Niro aangeklaagd wegens seksuele intimidatie, loonontduiking en andere werkgerelateerde kwesties.

De Niro heeft de aanklachten ontkend en heeft beweerd dat Robinson een “onbetrouwbare werknemer” was. Hij zei dat Robinson niet in staat was om haar taken goed uit te voeren en dat ze vaak laat was voor het werk.

De Niro’s advocaat, Elina Kazan, verdedigde de acteur door te stellen dat Robinson geen bewijs had om haar aantijgingen te staven. Kazan zei ook dat Robinson alleen maar probeerde om geld te verdienen door De Niro aan te klagen.

Robinson’s advocaat, Aaron Filler, betoogde dat De Niro een “onverdraagzame werkomgeving” had gecreëerd waarin Robinson zich ongemakkelijk voelde. Filler zei ook dat De Niro Robinson had gedwongen om lange uren te werken zonder extra vergoeding.

De rechter heeft de zaak uitgesteld totdat er meer bewijs is verzameld. De uitspraak zal naar verwachting binnenkort worden gedaan.

Het is duidelijk dat deze zaak een grote impact zal hebben op de toekomst van Robert De Niro. Als hij schuldig wordt bevonden aan de aanklachten, kan dit een grote invloed hebben op zijn carrière. Het is daarom belangrijk dat de rechter een eerlijke en objectieve uitspraak doet.