Robert de Niro vrijgesproken van aanklachten door voormalig assistent

Robert de Niro is vrijgesproken van alle aanklachten die tegen hem waren ingediend door zijn voormalige assistent Graham Chase Robinson. Robinson had De Niro aangeklaagd wegens seksuele intimidatie, discriminatie en loonontduiking.

De rechter heeft een uitspraak gedaan waarin hij De Niro vrijspreekt van alle aanklachten. De rechter oordeelde dat er geen bewijs was dat De Niro Robinson had gediscrimineerd of seksueel had geïntimideerd. Ook oordeelde de rechter dat er geen bewijs was dat De Niro Robinson had benadeeld door het niet betalen van loon.

De Niro heeft altijd ontkend dat hij Robinson had benadeeld of gediscrimineerd. Hij zei dat hij Robinson alleen had geconfronteerd met zijn slechte werkprestaties. Robinson had eerder gezegd dat De Niro haar had gepest, beledigd en seksueel had geïntimideerd.

De Niro is blij met de uitspraak van de rechter. Hij zei: “Ik ben blij dat de rechter mij heeft vrijgesproken van deze valse aanklachten. Ik heb altijd gezegd dat ik niets verkeerds heb gedaan en ik ben blij dat de rechter dit ook heeft bevestigd.”

Robinson heeft gezegd dat ze teleurgesteld is in de uitspraak van de rechter. Ze zei: “Ik ben teleurgesteld in de uitspraak van de rechter, maar ik respecteer zijn besluit.”

Deze zaak toont aan dat mensen die worden beschuldigd van seksuele intimidatie of discriminatie, moeten worden behandeld met respect en eerlijkheid. Het is belangrijk dat iedereen een eerlijk proces krijgt en dat de waarheid boven tafel komt.