Robbie Williams openbaart in documentaire zijn moeilijke tijd: 'Ik leefde op een banaan per dag'

Robbie Williams openbaart in documentaire zijn moeilijke tijd: ‘Ik leefde op een banaan per dag’

Robbie Williams heeft in een documentaire zijn moeilijke tijd openbaar gemaakt. De Britse popster heeft verteld dat hij in een diep dal zat en dat hij op een banaan per dag leefde.

In de documentaire ‘Robbie Williams: In and Out of Consciousness’ vertelt de zanger dat hij in een diep dal zat en dat hij een tijdje op een banaan per dag leefde. Hij vertelde dat hij zichzelf niet meer kon verdragen en dat hij geen energie had om iets te doen.

Williams heeft ook verteld dat hij naar een psychiater ging om hulp te zoeken. Hij vertelde dat de psychiater hem hielp om zijn problemen te begrijpen en dat hij hem hielp om zijn leven weer op de rails te krijgen.

De documentaire laat ook zien hoe Williams zichzelf heeft veranderd. Hij heeft geleerd om meer te genieten van het leven en om meer te genieten van de kleine dingen. Hij heeft ook geleerd om meer te lachen en om meer plezier te maken.

Robbie Williams heeft laten zien dat iedereen moeilijke tijden kan meemaken, maar dat je er ook uit kan komen. Door hulp te zoeken en door meer te genieten van het leven kan je je leven weer op de rails krijgen.