RKC geeft hoopvolle update over Vaessen: ‘Etienne heeft een goede nacht gehad’

RKC Waalwijk heeft een hoopvolle update gegeven over de toestand van Etienne Vaessen. De verdediger liep zaterdag een ernstig knieletsel op tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen. Vaessen moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht en onderging daar een MRI-scan.

Volgens RKC is de scan goed verlopen en heeft Vaessen een goede nacht gehad. De club geeft aan dat de verdediger vandaag verder wordt onderzocht door de medische staf. Daarna zal er meer duidelijkheid komen over de aard en de ernst van het letsel.

De club wenst Vaessen veel sterkte toe en hoopt dat hij zo snel mogelijk weer op het veld kan staan. Ook de supporters van RKC staan achter de verdediger en hopen dat hij snel weer beter is.

Vaessen is al een aantal jaren een vaste waarde bij RKC Waalwijk. Hij kwam in 2017 naar de club en heeft sindsdien meer dan 100 wedstrijden gespeeld. De verdediger is een belangrijke speler voor de ploeg en zijn afwezigheid zal zeker gevoeld worden.

Het is nog onduidelijk hoe lang Vaessen uit de roulatie zal zijn, maar RKC geeft aan dat er vandaag meer duidelijkheid zal komen.