RKC-doelman Vaessen keert na acht maanden terug en Go Ahead wint uitwedstrijd

RKC-doelman Vaessen keert na acht maanden terug en Go Ahead wint uitwedstrijd

RKC-doelman Vaessen keert na acht maanden terug in het veld en Go Ahead Eagles heeft de uitwedstrijd tegen FC Utrecht gewonnen. Het is een grote dag voor de club uit Waalwijk.

De doelman, Jeroen Vaessen, heeft acht maanden gewacht om terug te keren op het veld. Hij raakte geblesseerd tijdens een wedstrijd in januari en moest lange tijd herstellen. Maar nu is hij terug en hij heeft de ploeg geholpen om de overwinning te behalen.

De wedstrijd begon goed voor Go Ahead Eagles. Ze kwamen al snel op voorsprong door een doelpunt van Jeroen Verhoeven. Na de rust werd het spannend, maar de ploeg uit Waalwijk bleef sterk spelen. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 2-1.

Vaessen was blij dat hij weer terug was op het veld. “Het was een lange weg terug, maar ik ben blij dat ik weer terug ben. Ik ben dankbaar dat ik weer kan spelen en ik hoop dat ik mijn ploeg kan helpen om meer overwinningen te behalen”, zei hij na afloop van de wedstrijd.

De overwinning was belangrijk voor Go Ahead Eagles. Het betekent dat ze nog steeds in de race zijn voor een plek in de play-offs. Met nog vier wedstrijden te gaan, is het belangrijk dat ze hun beste voetbal laten zien.

Met Vaessen terug in het veld, is Go Ahead Eagles er klaar voor om de strijd aan te gaan. Hopelijk kunnen ze hun overwinning van vandaag herhalen en een plek in de play-offs veroveren.