RKC-doelman Vaessen geeft eerste reactie op ernstige botsing: 'Nu rust nemen'

RKC-doelman Vaessen geeft eerste reactie op ernstige botsing: ‘Nu rust nemen’

RKC-doelman Jeffrey Vaessen heeft vandaag voor het eerst gereageerd op de ernstige botsing die hij vorige week in de wedstrijd tegen FC Emmen opliep. Vaessen raakte geblesseerd toen hij een bal uit zijn doelgebied wilde verwijderen en daarbij in botsing kwam met een speler van FC Emmen.

Vaessen gaf vandaag aan dat hij het belangrijk vindt om nu rust te nemen. “Ik ben blij dat ik de blessure goed heb doorstaan. Nu is het belangrijk dat ik rust neem en mezelf de tijd geef om te herstellen. Ik ben me ervan bewust dat dit een ernstige blessure was en dat het belangrijk is om de juiste stappen te nemen om mijn herstel te bevorderen.”

De RKC-doelman gaf ook aan dat hij zich zorgen maakt over de toekomst. “Ik hoop dat ik snel weer op het veld kan staan en mijn team kan helpen. Maar ik moet mezelf ook de tijd geven om helemaal te herstellen, zodat ik mezelf niet verder schaad.”

Vaessen gaf aan dat hij dankbaar is voor alle steun die hij vanuit de voetbalwereld heeft ontvangen. “Ik ben heel dankbaar voor alle steun die ik vanuit de voetbalwereld heb ontvangen. Het is fijn om te weten dat er zoveel mensen zijn die achter me staan en me willen helpen bij mijn herstel.”

Vaessen sloot af met een oproep aan alle voetballers om voorzichtig te zijn op het veld. “Ik wil alle voetballers oproepen om voorzichtig te zijn op het veld. We moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om blessures te voorkomen.”