RKC-aanvaller Kramer ontvangt waarschuwing voor obscuur juichgebaar naar AZ-supporters

RKC-aanvaller Kramer ontvangt waarschuwing voor obscuur juichgebaar naar AZ-supporters

RKC-aanvaller Kramer heeft een waarschuwing gekregen van de KNVB voor zijn obscuur juichgebaar naar de supporters van AZ. Tijdens de wedstrijd tussen RKC en AZ op zondag 27 oktober 2019, maakte Kramer een gebaar met zijn armen waarmee hij de supporters van AZ wilde uitdagen.

De KNVB heeft bevestigd dat Kramer een waarschuwing heeft gekregen voor het maken van dit gebaar. Volgens de KNVB is dit een duidelijk geval van onsportief gedrag en is het niet toegestaan om dit soort gebaren te maken.

Kramer heeft zijn excuses aangeboden voor het maken van het gebaar. Hij heeft verklaard dat hij niet de bedoeling had om iemand te beledigen of te kwetsen. Hij wilde alleen de supporters van AZ uitdagen om meer te juichen.

Hoewel Kramer zijn excuses heeft aangeboden, is het duidelijk dat dit soort gebaren niet toegestaan zijn. De KNVB wil dat spelers respectvol met elkaar omgaan en dat ze hun emoties onder controle houden. Als spelers zich niet aan de regels houden, kunnen ze worden gestraft.

Het is belangrijk dat sporters zich aan de regels houden en respectvol met elkaar omgaan. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat sportwedstrijden eerlijk en plezierig blijven.