'Rijpma-de Jong wint EK-titel na een seizoen van nul: 'Vechten tegen mezelf'

‘Rijpma-de Jong wint EK-titel na een seizoen van nul: ‘Vechten tegen mezelf’

Rijpma-de Jong heeft de Europese Kampioenschappen gewonnen na een seizoen waarin ze nul punten had. Het was een moeilijk seizoen voor de tweevoudig Nederlands kampioen, die een strijd voerde tegen zichzelf.

Rijpma-de Jong begon het seizoen met een goede start, maar naarmate het seizoen vorderde, begonnen de resultaten af te nemen. Ze verloor verschillende wedstrijden en haar prestaties werden steeds slechter. Naarmate de druk toenam, begon ze zichzelf te verliezen in haar eigen gedachten.

Het duurde niet lang voordat Rijpma-de Jong zich realiseerde dat ze moest vechten tegen haar eigen gedachten. Ze begon te werken aan haar mentale gezondheid en begon te begrijpen dat ze moest leren omgaan met haar eigen emoties.

Na een lange strijd tegen zichzelf, kwam Rijpma-de Jong terug op het ijs en won ze de Europese Kampioenschappen. Haar prestaties waren overweldigend en ze werd uitgeroepen tot winnaar.

Rijpma-de Jong heeft laten zien dat je door hard werken en vechten tegen je eigen gedachten, je doelen kunt bereiken. Ze heeft laten zien dat je door middel van mentale gezondheid je prestaties kunt verbeteren en je doelen kunt bereiken.