Rico Verhoeven reageert op ongewenst VVD-spotje met 'kill them with kindness'

Rico Verhoeven reageert op ongewenst VVD-spotje met ‘kill them with kindness’

Rico Verhoeven, de Nederlandse kickbokser en acteur, heeft gereageerd op een ongewenst VVD-spotje dat is uitgezonden op televisie. Het spotje, dat Verhoeven als een soort van ‘bully’ afschilderde, werd door veel mensen als kwetsend ervaren.

Verhoeven heeft gereageerd op het spotje met een bericht op zijn Instagram-account. In het bericht staat: “Kill them with kindness”. Met deze uitspraak wil Verhoeven laten zien dat hij boven de situatie staat en dat hij geen wraak wil nemen.

Verhoeven heeft aangegeven dat hij het spotje niet leuk vond, maar dat hij het belangrijk vindt om rustig te blijven en niet te vechten met woorden. Hij benadrukt dat je met liefde en begrip veel meer kunt bereiken dan met boosheid en woede.

Het spotje is inmiddels verwijderd van televisie en Verhoeven heeft aangegeven dat hij de situatie als afgesloten beschouwt. Hij wil geen ruzie maken en wil liever de focus leggen op positieve dingen.

Met zijn reactie heeft Verhoeven laten zien dat hij een voorbeeld is voor veel mensen. Hij laat zien dat je in lastige situaties rustig kunt blijven en dat je met liefde en begrip veel meer kunt bereiken dan met boosheid en woede.