Ricciardo crasht tijdens vrije training: 'Ik zou Piastri of de muur raken'

Ricciardo crasht tijdens vrije training: ‘Ik zou Piastri of de muur raken’

De Australische Formule 1-coureur Daniel Ricciardo heeft tijdens de vrije training voor de Grand Prix van Sakhir een crash gemaakt. Ricciardo verloor de controle over zijn auto toen hij de bocht naar rechts nam. Hij raakte de muur en schoot vervolgens in de andere richting, waardoor hij op het circuit belandde.

Ricciardo vertelde aan de media dat hij dacht dat hij ofwel de muur ofwel de jonge Australische coureur Oscar Piastri zou raken. Gelukkig raakte hij niemand, maar het was een schokkende crash.

De crash betekende dat Ricciardo niet kon deelnemen aan de rest van de vrije training en dat hij geen kwalificatie kon rijden. De coureur moest zijn auto laten repareren voordat hij verder kon gaan.

De crash was een teleurstelling voor Ricciardo, maar hij bleef positief. Hij vertelde aan de media dat hij het beste uit de situatie probeerde te halen en dat hij blij was dat hij niemand had geraakt.

Ricciardo is een ervaren coureur en heeft al veel successen geboekt in de Formule 1. De crash was een tegenslag, maar hij heeft laten zien dat hij sterk is en dat hij zich snel kan herstellen van tegenslagen.