‘Respectloze’ verhalen over bewust verlies beledigen Schotse voetbalsters

De Schotse voetbalsters hebben de afgelopen weken een aantal respectloze verhalen moeten aanhoren over hun verlies tegen Engeland in de WK-kwalificatie. De verhalen suggereren dat de Schotse spelers niet hard genoeg hebben gewerkt en dat ze niet goed genoeg waren om te winnen. Dit is een belediging voor de spelers en hun prestaties.

De Schotse voetbalsters hebben hard gewerkt om de kwalificatie te halen. Ze hebben een aantal grote overwinningen behaald, waaronder een 2-1 overwinning op Engeland in de laatste kwalificatiewedstrijd. De Schotse voetbalsters hebben hun best gedaan om te winnen, maar helaas was het niet genoeg.

Het is onacceptabel dat de Schotse voetbalsters zo worden beledigd. Het is belangrijk dat we respect tonen voor hun prestaties, ongeacht of ze winnen of verliezen. We moeten ook respect tonen voor de moeite die ze hebben gedaan om de kwalificatie te halen.

De Schotse voetbalsters hebben veel bereikt en verdienen onze waardering. We moeten respect tonen voor hun prestaties en de moeite die ze hebben gedaan om de kwalificatie te halen. We moeten ook respect tonen voor hun verlies tegen Engeland en niet respectloze verhalen vertellen over hun prestaties.